Logo
Search

Eurovision går av stapeln i Portugal

Eurovision går av stapeln i Portugal

Till helgen är det äntligen dags för en av årets största behållningar. Iallafall om man är ett fan av musik och bor någonstans i Europa. Eurovision Song Contest som i år hålls i Portugal drog igång redan igår med den första semifinalen. Där var det upp till bevis för den på förhand favorittippade cyprioten Eleni Foureira och låten Fuego. Men den lilla önationen skulle snabbt få pusta ut då Eleni lätt kunde ta sig vidare.

Hon skulle sedan få sällskap av bland annat Finland, Israel, Österrike med mera till finalen där värdlandet och de så kallade ”Big Five” redan väntar. Big Five består förstås av de största länderna i världsdelen, alltså Storbritannien, Frankrike, Italien, Spanien och Tyskland. Dessa får alltid en direktbiljett till finalen, förmodligen på grund av deras ekonomiska stöd.

Hur ligger Sverige till?

För Sveriges del är det torsdag som gäller. Det är då Benjamin Ingrosso kommer inta scenen för att charma Europa med sin moderna låt Dance You Off och förhoppningsvis ta sin rättmätiga plats i finalen på lördag.

Förutom Benjamin och Cyperns bidrag har casinot SuperLenny också belyst fram ett par andra bidrag som kan vara med och fightas om segern.

Israel är en av favoriterna att vinna

Vilka är favoriterna?

Först ut har vi Bulgarien, som skickat ett band i form av Equinox. Till skillnad från den annars ganska poppiga estetiken som Eurovision så är den här låten mer sträv och torr i sitt utförande, vilket helt klart får den att stå ut från mängden. Det här är utan tvekan ett så kallat Wild Card, men beroende på publikens humör kan det här bli en skräll som heter duga.

Estland har ett förvånansvärt bra bidrag med sig den här gången. Det handlar om ett nummer i klassisk operastil som verkligen kan ge en gåshud om man låter sig omsvepas av den. SuperLenny menar att så länge som man klarar av att matcha låtens kvalitet med sångaren Elinas outfit så har man ett starkt kort som lätt kan gå hela vägen.

Israel är som sagt också en av favoriterna som gått från klarhet till klarhet under tiden fram till tävlingens början. Det hela börjat med en underlig men på något vis ändå medryckande imitation av en hönas kluckande, för att sedan gå vidare till en poplåt av hög klass. Om vi pratar om bidrag som lyckas stå ut från mängden är det här förmodligen nummer ett på listan. Helt klart något att ha i åtanke om du tänker spela på tävlingen.

SuperLenny satsar hårt inför det kommande året

SuperLenny levererar oddsen

Det är här SuperLenny kommer in. Man har skapat sina egna odds kring den här tävlingen och bjuder nu in alla sina spelare att bänka sig och vinna pengar på den här lika underliga som festliga tävlingen. Man kommer ge er all information som behövs för att göra de kvalificerade gissningarna som krävs för att gå plus på det hela.

Om ni inte har upplevt det hela tidigare rekommenderar vi att ni iallafall ger det ett försök. Kanske blir ni precis som australiensarna helt förälskade i det hela och bildar ett beroende som står sig resten av livet. Eller så rycker ni på axlarna och går vidare utan något vidare intryck.

Är ni inte alls intresserade kan ni istället ta del av SuperLennys nuvarande välkomstbonus, som ligger på 200% upp till 1000 kr tillsammans med 50 free spins.