Logo
Search

God jul från Spelautomater

Nu är det julafton och vi vill passa på att önska alla våra läsare en riktigt god jul. Vi tar nu ledigt i ett par dagar men kommer att vara tillbaka med nya online slots redan nästa vecka.

Det har varit ett starkt år för oss och vi är glada att vi har så många återkommande läsare. Om det inte vore för er skulle vi slutat för länge sedan. Detta året har vi recenserat mängder av nya casinon och en bra bit över 100 spelautomater.

Vi har dessutom fått många mejl från våra besökare och vi uppskattar verkligen allt ni skickar – både när ni ger oss lyckönskningar och när ni är kritiska. Om det inte vore för er som skriver till oss skulle vi aldrig kunna förbättra oss.

Spinions X-mas Party spelautomat från Quickspin.

En jul full av Spelautomater

Som ni säkert märkt har vi under december bara publicerat spelautomater med jultema. Vi har postat två till tre spelautomater i veckan så det har blivit ett ganska stort antal nu under julen. Den sista av dessa publicerade vi i onsdags och vi skulle faktiskt vilja påstå att det är den allra bästa. Det är ett spel från en utvecklare som bara blivit bättre och bättre, nämligen: Relax Gaming. Och spelet, det heter Santa’s Stack.

Här nedanför har vi samlat alla de julslots som vi publicerat under december. Och till er som är nya hos oss kan vi meddela att ni kan spela alla dessa spelautomater helt gratis hos oss. Det behövs ingen registrering och ingen insättning. Så passa på att spela riskfritt hos oss under julen!