Ariana

flag Spela nu!

BETYG

89%
GRAFIK - 90%
SPELUPPLEVELSE - 89%
BONUSAR - 87%
VÄRDE - 92%
SPELINFORMATION
NamnAriana
UtvecklareMicrogaming
SpeltypVideo slot
Vinstlinjer:25
Progressivt Nej
Hjul:5

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Denna slot tar med dig på en resa under ytan, till det magiska riket där Ariana är härskare. Utforska denna förtrollande värld bland skatter, sjöstjärnor och andra levande ting. Det är en plats som inte många andra har fått uppleva. Du behöver dock inget dykcertifikat för denna slot, utan det är bara att ta på dig dykardräkten och starta ditt undervattensäventyr redan nu – Testa detta spel med låtsaspengar här på Spelautomater.se!

 

Ariana spelautomat

Visuellt är Ariana en väldigt vacker slot, där man tittar ner under ytan och får se uppleva saker ur Arianas värld. Det som gör denna slot rolig att spela är blandningen av verkliga saker med de mer mytomspunna varelserna som sägs finnas nere på djupet. Du kan nästan se den lilla sjöjungfruns rike resa sig borta i horisonten.

Man kan inte hitta dessa symboler någon annanstans än i just denna slot. Symbolerna har färger som passar perfekt till den blå bakgrunden. Du hittar bilder på Ariana, sjöstjärnor, koraller, sjöhästar och sist men inte minst den fina skatten, som länge har legat vilande på havsbotten och väntat på en ny ägare!

Tonerna man hör i spelet är som en fröjd för örat, med ett bubbligt ljud som gör att man skulle kunna tänka sig att det är så musik låter under vattnet. Med 25 låsta vinstlinjer väljer du endast insatsen, som går från €0.25 till €125. Det gör att spelet blir lätt att förstå och inte har en massa extrafunktioner för insatsen, vilket förenklar ditt satsande.

Sjöstjärnan och Ariana-symbolen är slotens bonussymboler. Ariana är spelets wild och ersätter alla symboler i spelautomaten, förutom sjöstjärnan. Sjöstjärnan är en scatter, vilket fungerar så att om du får 3-5 stycken så ger den dig 15 free-spins. Den fungerar även som bonusmultiplikator och hur stor multipliern är beror på hur många sjöstjärnor du får. Under dina gratissnurr kan spelläget dessutom återaktiveras.

Hoppas du finner din lycka i denna undervattensvärld. Följ strömmen och starta denna slot – För fantastiska skatter och äventyr väntar dig i spelautomaten Ariana!

DELA