Asian Beauty

flag Spela nu!

BETYG

90%
GRAFIK - 87%
SPELUPPLEVELSE - 91%
BONUSAR - 91%
VÄRDE - 92%
SPELINFORMATION
NamnAsian Beauty
UtvecklareMicrogaming
SpeltypVideo slot
Vinstlinjer:243 Ways to Win
Progressivt Nej
Hjul:5

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Konnichiwa och välkommen till Japan! I Asian Beauty möter vi österländsk mystik och goda vinstchanser. Spela spelautomaten som är tillverkad av Microgaming gratis här på sidan så länge du har lust.

 

Asian Beauty Spelautomat

Det är dags att bege sig iväg på en långväga resa österut, nämligen ända till Japan. Förhoppningsvis kommer vi plocka med oss många rikedomar på vägen tillbaks till Sverige. I vår recension går vi igenom alla intressanta funktioner Asian Beauty besitter. Vi börjar med den kanske mest intressanta, nämligen vinstvägar.

Som de flesta vet har majoriteten av spelautomaterna aktiva vinstlinjer som symboler behöver radas upp på för att ge vinst. Antalet vinstlinjer på en spelautomat kan variera kraftigt, lite beroende på hur slotmaskinen i fråga är utformad. Ett alternativ till vinstlinjer är den relativt nya funktionen vinstvägar.

Vinstvägar är en bra funktion då symbolerna inne i spelet inte behöver radas upp på en spelad linje för att ge vinst. Det räcker nämligen att identiska symboler dyker upp på hjulet bredvid, oavsett position. Har du minst tre identiska symboler med minst en symbol på hjul ett, två och tre, har du således vunnit, oavsett hur dessa symboler är placerade. Totalt finns det 243 vinstvägar tillgängliga i Asian Beauty.

Vinstvägar i all ära men Asian Beauty har många fler funktioner som är värda att nämna. Asian Beauty-symbolen fungerar exempelvis som både en wildsymbol och en normal symbol. När den fungerar som wild ersätter den alla andra symboler för att ge vinst. När den agerar vanlig symbol kan den ge så mycket som 2000 krediter. Fem stycken Asian Beauty-symboler behöver då dyka upp på hjul bredvid varandra.

Asian Beauty har även en integrerad spridnings- eller scattersymbol som kännetecknas av en asiatisk box. Dyker minst tre upp på hjulen, oavsett placering, har man vunnit både ett pengapris samt gratisrundor på casinots bekostnad. Man kan vinna så mycket som 25 freespins och då vinsterna under gratisrundorna är dubblerade, kan man vinna smått otroliga 40000 krediter under dessa.

Spelautomaten Asian Beauty har förutom scatters och wilds även ett integrerat bonusspel. Bonusspelet aktiveras slumpmässigt och kan således dyka upp när man minst anar det. I bonusspelet ska man matcha tre österländska skönheter. Den kvinna man får tre symboler av först kommer visa upp den pengasumma hon döljer. Även under bonusrundan kan vinsterna bli ansenliga och man kan vinna totalt 9000 krediter.

I övrigt är det egentligen inte så mycket mer att nämna om Asian Beauty. När man har lärt sig hur vinstvägar fungerar är spelautomaten väldigt rättfram och enkel. Extra plus ges för den integrerade bonusrundan och scattersymbolerna som kan ge storvinster. Testa spelautomaten gratis här på sidan så länge du har lust så hoppas vi att du stämmer in i hyllningskören. Sayonara!

DELA