Front / Big Foot

Big Foot

flag Spela nu!
Big Foot

BETYG

84%
GRAFIK - 81%
SPELUPPLEVELSE - 82%
BONUSAR - 89%
VÄRDE - 85%

SPELA HÄR

500 kr Bonus
91% Betyg
SPELA
20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Legenden om Big Foot har funnits i flera hundra år, så att en slot har skapats om storfoten är föga förvånande. I den här spelautomaten får du chansen att följa med på en bigfoot-jakt i norra USA samtidigt som du får en chans att vinna stort. Om du bara vill ta en titt eller prova ett par spins gratis kan du göra det här!

 

Big Foot spelautomat

Big Foot är en spelautomat med 25 insatslinjer och ger dig möjligheten att välja hur många du vill spela på. Vi rekommenderar dock starkt att du alltid spelar med alla insatslinjer, eftersom det ökar dina vinstchanser. Insatsen per linje går mellan €0,01 och €20,00, så den totala insatsen går från €0,25 till €500 per spin. Det gör så att alla kan hitta en lagom nivå att spela på.

Myten om Big Foot som utforskas i denna slot handlar om en vild, skygg, gorillaliknande varelse som bor någonstans i USAs och/eller Kanadas vildmarker. Spelautomaten har en tecknad stil med starka färger, där symbolerna börjar med kortsymboler från 9-A och sedan tas över av tema-relaterade symboler.

Det är exempelvis en vägskylt med vår käre bigfoot på, en majskolv som grillas med en smörklick över en öppen eld, ett idylliskt landskap och en storfotsjägare med sin utrustning i högsta hugg. Big Foot själv är spelautomatens wildsymbol, som endast dyker upp på hjulen 2, 3 och 4. Scattersymbolen är hans stora fotavtryck, som kan dyka upp på samma hjul, men ger dig 10 freespins istället.

Tre fotavtryck startar rundan med freespins, där alla vinster dessutom är dubblade. Om tre stycken Big Foot dyker upp på mittenhjulen så startar ett bonusspel där du måste hitta honom. Du kommer plötsligt befinna dig i en mörk skog, där allt du kan se är lysande ögon i mörkret. Du måste chansa och gissa vilka ögon som tillhör Big Foot. Du får tre gissningar och varje gissning ger vinst, men större fötter ger en större vinst!

DELA

Ta del av nya erbjudanden

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att alltid hålla dig uppdaterad på exklusiva erbjudanden, freespins, cashbacks, bonusar, tips och nyheter. Allt kommer direkt till inkorgen på din mejl.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

NYA ERBJUDANDEN!