Front / Call Of The Colosseum

Call Of The Colosseum

flag Spela nu!
Call Of The Colosseum

BETYG

85%
GRAFIK - 87%
SPELUPPLEVELSE - 86%
BONUSAR - 87%
VÄRDE - 81%

SPELA HÄR

500 kr Bonus
91% Betyg
SPELA
20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Gladiatorer, vilda bestar, triumfvagnar och en chans på sann ära väntar dig i Call Of The Colosseum, en spelautomat som tar dig tillbaka till romarrikets storhetstid. Om du vill provspela denna slot utan att åka tillbaka 2000 år i tiden så kan du göra det här!

 

Call Of The Colosseum spelautomat

Kolosseum kallar ditt namn i Call Of The Colosseum, en slot som låter dig leva ut din dröm om att vara som Maximus Decimus Meridius i filmen Gladiator. Platsen där denna spelautomat äger rum är naturligtvis självaste Kolosseum i Rom, en massiv amfiteater där vilddjur, gladiatorer, kristna och slavar kämpade för livet, äran och rikedomar.

Alla symbolerna har anpassats efter temat, så du kommer att snurra fram saker så som druvklasar, romerska mynt, sandaler, penningpungar, gladiatorhjälmar, sköldar, triumfvagnar, tigrar och en vacker kvinna. Kejsaren själv kan också dyka upp bland symbolerna, där han tar rollen som spelets wildsymbol, som kan ersätta vanliga symboler i vinnande kombinationer.

Det finns även en scattersymbol, som föreställer en stor silversköld. Om du får tre eller fler scatters på samma spin aktiveras bonusspelet med 10 freespins, plus en kontantvinst. Fem scatters betalar 100x totalinsatsen. Under dina freespins kommer varje kejsarsymbol att visa antingen tumme upp eller tumme ner, varav varje tumme upp ger dig ytterligare 3 freespins.

Alla vinster är dessutom dubblade under dina freespins, så de ger chansen att vinna stort. Det finns inga andra bonusfinesser i Call Of The Colosseum slot, som har fem hjul och tre rader av symboler. Det finns 25 insatslinjer och vi rekommenderar alltid att du spelar på allihop, för att få största möjliga vinstchanser.

Insatsen kan ställas in från €0,01 per linje för en total insats på €0,25 ända upp till €25,00 per linje, för en total insats på hela €625 per spin! Det gör så att alla spelare kan hitta en lagom nivå att spela på. Om du gillar spelautomater och någonsin har drömt om att vara en gladiator så finns Call Of The Colosseum lyckligtvis som en slot som kan uppfylla dina drömmar!

DELA

Ta del av nya erbjudanden

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att alltid hålla dig uppdaterad på exklusiva erbjudanden, freespins, cashbacks, bonusar, tips och nyheter. Allt kommer direkt till inkorgen på din mejl.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

NYA ERBJUDANDEN!