Front / Castle Builder II

Castle Builder II

flag
Castle Builder II

BETYG

98%
GRAFIK - 98%
SPELUPPLEVELSE - 100%
BONUSAR - 95%
VÄRDE - 99%

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Om du har spelat den första spelautomaten i serien så vet du redan att Castle Builder II är en nyskapande slot som inte är som alla andra. Här kommer du att bygga slott, utforska världar, gå upp i nivå och låsa upp dolda hemligheter medan du snurrar på hjulen. Det bästa sättet att få en uppfattning av hur spelet fungerar är att provspela här på Spelautomater.se!

 

Castle Builder II spelautomat

Omedelbart inser man att Castle Builder II inte är vilken spelautomat som helst, eftersom den börjar med att man får välja spelkaraktär. Det finns tre olika att välja mellan och de har alla olika egenskaper. Sam är en byggmästare som helt enkelt är bäst att bygga slott. Mandy är också en duktig byggare, men hennes största fördelar är charmbonusarna som bland annat kan ge dig extra freespins. Den tredje karaktären är en mystisk figur som inte blir upplåst förrän du har spelat igenom en cykel med Sam eller Mandy.

Äventyret inleds på en karta över världen, där du kan välja var nästa slott ska konstrueras. Nu kommer äntligen själva spelautomaten in i bilden, då det är så du bygger slotten. Precis som i andra slots går Castle Builder II ut på att matcha likadana symboler på vinstlinjer för att vinna, men här finns det två olika sorters symboler. Den ena sorten föreställer exempelvis guldtackor, kistor, kronor och ringar, medan den andra sorten föreställer olika slags byggmaterial. Båda sorterna ger dig kontantvinster, men byggmaterialen hjälper dessutom till att bygga upp slottet till vänster om spelplanen.

Längst ner i vänstra hörnet kan du se en lastpall med sex tomma rutor. Det är dessa rutor som kan fyllas med byggmaterial och ju sällsyntare byggmaterial, desto mer värdefullt blir det färdiga slottet. Men varför bygger du slotten? Jo, för att kungens son eller dotter måste ha ett eget slott för att locka till sig friare, så klart! När ett slott är färdigbyggt får du välja en beundrare som gifter sig med prinsen eller prinsessan och belönar dig med en stor kontantvinst.

Det finns tusentals olika videoslots och klassiska slots på spelmarknaden. Alla är unika på sitt egna vis, men de har mycket mer gemensamt än vad som skiljer dem åt. Castle Builder II har dock fått mycket beröm för att vara mer än bara en vanlig spelautomat och det är rättfärdigat. Det faktum att man inte bara snurrar på hjulen för att matcha symboler gör det sannerligen till en unik spelupplevelse och grafiken är bland den bästa av alla casinospel. Vi tror och hoppas på att det kommer dyka upp många fler äventyrs-slots i framtiden!

DELA