Front / Double Dragons

Double Dragons

flag Spela nu!
Double Dragons

BETYG

95%
GRAFIK - 97%
SPELUPPLEVELSE - 95%
BONUSAR - 98%
VÄRDE - 91%

SPELA HÄR

3000 kr Bonus
25 RealSpins
SPELA NU
50000 kr Bonus
400 freespins
SPELA NU
12000 kr Bonus
200 Freespins
SPELA NU

Är det ett par flygplan, fåglar eller stålmän? Nej, det är Double Dragons som kommer flygande i denna slot från Yggdrasil Gaming. I den här spelautomaten får du hjälp av två mäktiga drakar med magiska krafter, som kan skapa multipliers och wilds ur tomma intet. Följ med på färden gratis genom att spela här på Spelautomater.se, eller ta chansen att vinna stort genom att bli medlem hos InstaCasino, ta emot en saftig bonus och börja spela på riktigt!

Double Dragons spelautomat

De flesta slots har snurrande hjul, men spelautomater som Double Dragons med fallande symboler har blivit ett populärt alternativ. Det som gör stilen så omtyckt är förmodligen att man kan få en extra chans att vinna efter varje vinst. När en vinnande kombination skapas så exploderar symbolerna och försvinner. Nya symboler faller ned med en kraftig duns, som får skärmen att skaka. Det gör att det är väldigt tillfredställande att vänta på att se nästa uppsättning falla på plats, särskilt om de leder till ytterligare vinnande kombinationer.

Om du lyckas få fyra stycken sådana vinnande kombinationer i rad så släpps drakarna loss i Double Dragon-funktionen. De lägger till varsin stapel av wildsymboler, som kan bli mellan 7 och 28 symboler långa. Wildsymbolerna är drakhuvuden och när du har samlat 9 stycken av samma färg (blå eller röd) så får du 5 freespins. Under dessa gratissnurr räcker det med 2 konsekutiva vinster för att utlösa Double Dragon-funktionen. Det är naturligtvis här de största vinsterna kan kammas hem.

De magiska wildsymbolerna i Double Dragons slot har faktiskt ännu mer att bjuda på, men vad det är beror på vilken färg du stöter på. Den röda draken gör att du känner dig välkommen genom att spotta ut 2-3 extra wilds, för att skapa fler vinstchanser. Den blåa draken visar sin respekt genom att dubbla alla eventuella vinster han deltar i. Det här är drakar vi tycker om!

Själva upplägget är 5 staplar och 3 rader, med 25 fasta vinstlinjer. Myntvärdet kan justeras från €0,01, för en totalinsats på €0,25, hela vägen upp till €5,00 för en totalinsats på €125. Symbolerna föreställer kortsymboler som ingraverats i stenblock, följt av drakögon i olika färger. Den högsta möjliga vinsten är en jackpott på 100.000 mynt. Allting är väldigt snyggt utformat och den episka musiken passar bra. Allt som allt är det en bra spelautomat, som dock kan ta lite tid mellan bonusfunktionerna.

DELA

1000 omsättningsfria spins

Gillar du idén om att få 1000 freespins? Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att lära dig mer. Du kommer att få dina första 20 insättningsfria freespins direkt till din mejl efter att du registrerat dig för vårat nyhetsbrev.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

VILL DU HA 1000 FREESPINS?