Front / Fa-Fa Twins

Fa-Fa Twins

flag Spela nu!
Fa-Fa Twins

BETYG

93%
GRAFIK - 96%
SPELUPPLEVELSE - 98%
BONUSAR - 90%
VÄRDE - 91%

SPELA HÄR

500 kr Bonus
91% Betyg
SPELA
20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Följ med till orienten i en spännande spelautomat vid namn Fa-Fa Twins. I denna slot från Betsofts ”Slots3”-serie möts vi av asiatiska inslag och tvillingvinster. Häng med de gulliga tvillingarna på ett äventyr förhoppningsvis fyllt av lycka och framgång. Ta en titt och några gratissnurr med låtsaspengar direkt här på sidan!

Fa-Fa Twins spelautomat

Känner du igen Fa-Fa Twins så kan det vara för att det inte är den första spelautomaten med temat av tursamma tvillingar från Asien. Det kan dock vara den bästa, med sina 243 vinstsätt, snygga färgschema och tvillinghjul. Nästan allting är färgat i slående rött och guld, med karaktärer i en klassisk animéstil.

I många spelautomater finns det åtta vanliga symboler och kanske en eller två bonussymboler, men i Fa-Fa Twins finns det hela 11 vanliga symboler, plus en wildsymbol. De börjar med de klassiska kortsymbolerna från 10-A och faller sedan in i det asiatiska temat med lanternor, lotusblommor, lyckokatter, en gyllene fisk och själva Fa-Fa Twins som den högsta symbolen.

Nej, du ser inte dubbelt. Det finns åtminstone två av allting i Fa-Fa twins slot, vilket reflekteras i tvillinghjulen. Under varje spin kommer minst två av hjulen att visa exakt samma symboler i samma ordning och om du har tur händer samma sak med ett tredje, fjärde eller rent av femte hjul. Om alla fem blir tvillinghjul på samma spin får du alltså minst en vinst per rad!

Efter varje vanlig vinst har du chansen att spela kvitt eller, just det, dubbelt. Klicka på dubbla och välj om du vill satsa hela eller halva vinsten, samt om du gissar på krona eller klave. Du kan spela så många gånger du vill. Det finns som sagt 243 vinstlinjer och vinsterna går åt båda hållen. Myntvärdet går från €0,02 till €1,00 och det finns 5 nivåer, så maxinsatsen är €125.

Även om det inte finns något bonusspel i Fa-Fa Twins så är det ändå en schysst spelautomat. Den innovativa funktionen med tvillinghjul gör att varje snurr potentiellt kan leda till en storvinst. Varför inte testa själv?

DELA

Ta del av nya erbjudanden

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att alltid hålla dig uppdaterad på exklusiva erbjudanden, freespins, cashbacks, bonusar, tips och nyheter. Allt kommer direkt till inkorgen på din mejl.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

NYA ERBJUDANDEN!