Front / Fire N’ Fortune

Fire N’ Fortune

flag Spela nu!
Fire N' Fortune

BETYG

87%
GRAFIK - 90%
SPELUPPLEVELSE - 84%
BONUSAR - 91%
VÄRDE - 85%

SPELA HÄR

500 kr Bonus
91% Betyg
SPELA
20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Dröm dig tillbaka till antikens Grekland i spelautomaten Fire N’ Fortune, vilket är en äventyrsfylld slot från Microgaming. Här finns det gröna ängar och bergstoppar att beskåda, med en vild och brinnande fågel i spetsen. Staplade symboler, kopierade hjul och massvis av freespins gör att spänningen genomsyrar spelet, som du kan prova med låtsaspengar här på Spelautomater.se!

 

Fire N’ Fortune spelautomat

Fire N’ Fortune är en grekiskt inspirerad slot, som bland annat bygger på legenden om Fågel Fenix. Bortsett från kortvalörerna hjärter, spader, ruter och klöver föreställer alla symboler grekiska ikoner, så som ugglan av Atena, Poseidons treudd, ymnighetshornet, Orfeus lyra och gyllene statyer. Musiken passar in till temat väldigt väl, med vad som låter som en harpa ledandes melodin.

Det finns även två specialsymboler, vilket är en bonussymboler som föreställer en kruka med skatter, samt en wildsymbol som föreställer självaste fågeln Fenix. Tre, fyra eller fem bonussymboler ger fem, sju eller tio freespins, respektive. Om du får flera kombinationer av bonussymboler på samma gång så får du ytterligare freespins och totalt kan du vinna upp till hela 150 gratissnurr på samma gång!

Fire N’ Fortune är en slot med det typiska upplägget av fem hjul med tre rader av symboler, varpå det finns 15 fasta insatslinjer. Det enda alternativet du har som spelare är hur mycket pengar du vill satsa per spin, vilket går från €0,01 till €1,00 per linje och alltså €0,15 till €15 per spin i total insats. Det är lagom för småspelare, men de riktiga storspelarna lär uppsöka andra spelautomater.

Det finns en mystisk funktion som skapar en stapel av mysteriepositioner på varje hjul. I slutet av varje spin kommer mysteriesymbolerna att omvandlas till samma symbol för att öka dina vinstchanser. Alla symboler kan mysteriestaplas, vilket innebär att även wild- och bonussymboler kan dyka upp i staplar.

Spelautomaten Fire N’ Fortune har även en så kallad hjulkopieringsfunktion, som kan aktiveras slumpmässigt om det första hjulet innehåller en hel stapel av identiska symboler. Om du har tur så kopieras då stapeln till 1-2 av de återstående hjulen. Under freespins kan stapeln kopieras till 1, 2, 3 eller alla 4 kvarstående hjul för att skapa massiva vinstchanser!

DELA

Ta del av nya erbjudanden

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att alltid hålla dig uppdaterad på exklusiva erbjudanden, freespins, cashbacks, bonusar, tips och nyheter. Allt kommer direkt till inkorgen på din mejl.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

NYA ERBJUDANDEN!