Front / Genie Wild

Genie Wild

flag Spela nu!
Genie Wild

BETYG

85%
GRAFIK - 87%
SPELUPPLEVELSE - 84%
BONUSAR - 89%
VÄRDE - 82%

SPELA HÄR

500 kr Bonus
91% Betyg
SPELA
20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Genie Wild är en spelautomat som handlar om en söt ande som kan uppfylla alla dina djupaste önskningar. Hennes slot äger rum i en skattkammare som är full av åtråvärda attiraljer, så som ädelstenar, fruktkrukor och magiska lampor. Testspela kostnadsfritt här på Spelautomater.se!

 

Genie Wild spelautomat

Även om Genie Wild är en slot från Scientific Games så har den hämtat inspiration från film och TV, som i sin tur baserats på Tusen och en Natt. Så väl TV-serien ”I Dream of Jeannie” som filmen ”Aladdin” lär ha bidragit till spelautomatens utformning, då många inslag känns bekanta. Den har dock en unik stil och några intressanta finesser vi kommer att titta närmare på.

Grafiken påminner om någon 3D-animerad barnfilm och i bakgrunden ser vi insidan av andens flaska, med massvis av dekorativa kuddar utspridda. Symbolerna inleds av kortsymboler från 9-A, men följs snabbt upp av krukor fyllda med frukt, stora smaragder, skattkistor och en primat-kamrat. Scattersymbolen föreställer andens flaska och wildsymbolen är självaste anden.

Genie Wild är en spelautomat med det vanliga upplägget av 5 hjul och 3 rader. Det finns 25 insatslinjer, som du kan anpassa från 1-25. Vi rekommenderar dock att du alltid spelar på alla linjer, för att få störst möjliga vinstchans. Ställ in din insats per linje mellan €0,01 och €10 för en total insats mellan €0,25 – €250. Den teoretiska återbetalningen till spelaren är 95,345%.

Om du har tur nog att snurra fram tre scatters på samma spin så startar bonusspelet. Först får du en kontantvinst i form av totalinsatsen multiplicerad med 2x, 4x, 15x eller 100x, beroende på om du får 2, 3, 4 eller 5 scatters. Sedan startar 10 freespins, där alla wilds har en chans expandera för att täcka hela hjulet och ge dig extra vinster.

Har du fantiserat om vad som skulle hända om du hittade en magisk lampa? Du behöver inte drömma längre. Om du redan har gnuggat sömnen ur ögonen så kan du gnugga andens flaska och önska dig stora vinster – allt som krävs är att du startar upp Genie Wild slot, lägger in insats och snurrar på hjulen!

DELA

Ta del av nya erbjudanden

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att alltid hålla dig uppdaterad på exklusiva erbjudanden, freespins, cashbacks, bonusar, tips och nyheter. Allt kommer direkt till inkorgen på din mejl.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

NYA ERBJUDANDEN!