Front / Jukepot

Jukepot

flag Spela nu!

BETYG

87%
GRAFIK - 88%
SPELUPPLEVELSE - 87%
BONUSAR - 88%
VÄRDE - 87%
SPELINFORMATION
NamnJukepot
UtvecklareNextgen
SpeltypVideo slot
Vinstlinjer:243 Ways to Win
Progressivt Nej
Hjul:5

SPELA HÄR

1000 kr Bonus
50 freespins
SPELA
20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Jukeboxar var en vanlig syn på diners under 50- och 60-talen och vem som helst som hade ett par slantar till övers kunde spela en önskad slagdänga. I spelautomaten Jukepot från NextGen Gaming hyllar man jukeboxarna, men den här automaten tar inte bara emot pengar, den kan även spotta ut mynt till lyckliga vinnare! Spela Jukepot gratis nedanför så länge du vill och ta del av exklusiva bonusar runt automaten när du vill spela på riktigt!

Jukepot spelautomat

Spelautomaten Jukepot tar oss med på en resa tillbaks i tiden till årtiondena då det var rock’n’roll, skinnpaj och åkturer i stora dollargrin som gällde. Det är alltså lätt att bli nostalgisk när man sätter igång att snurra hjulen på den här automaten från NextGen Gaming som blivit otroligt populär. Nedanför går vi igenom det mesta av det bästa som Jukepot har att erbjuda!

När du har tagit steget in i dinern och kanske köpt en mumsig paj med tillhörande bryggkaffe och spelautomaten har laddat upp, ser du att Jukepot erbjuder vinstmöjligheter över 243 vinstvägar. Vinstvägar innebär att identiska symboler inte behöver radas upp längst aktiva vinstlinjer för att vinster ska betalas ut, det räcker nämligen att du får tillräckligt många identiska symboler på hjulen bredvid varandra.

Jukepot har även en del specialfunktioner att bjuda på. Exempelvis kan du i freespinsläget Twist and Shout aktivera funktionen ’Locked Reels’. Den här funktionen gör så att två, tre, fyra eller fem intilliggande hjul spinner med identiska symboler, allt medan du bevittnar ett par som är som taget ur Grease dansar fram på dinergolvet. Freespinsläget aktiveras av tre scatters i form av Jukepotsymbolerna.

Jukepot kan också bjuda på ”Hot Rodded Stacked Wilds”, en slumpmässig funktion som gör att en hot rod kör över spelplanen och förvandlar hela hjul till wildsymboler, därav namnet ”stacked” som något försvenskat betyder ”staplade”. Stacked Wilds är någonting som får det att vattnas i munnen på spelautomatfantaster då det givetvis är en funktion som ökar vinstchanserna avsevärt.

En annan lite rolig funktion som Jukepot besitter är ”Skill Stop”-funktionen som gör att du både startar och stoppar hjulen med muspekaren. Känner du att du har den rätta timingen i pekfingret, är det därför bara att använda sig av den här funktionen så gott det går. Jukepot är utan tvekan en av de trevligaste automaterna som NextGen Gaming har tillverkat, testa alla specialfunktioner i demoversionen ovanför så märker du snart varför!

DELA