Front / Jurassic Park

Jurassic Park

flag Spela nu!

BETYG

96%
GRAFIK - 99%
SPELUPPLEVELSE - 93%
BONUSAR - 97%
VÄRDE - 97%

SPELA HÄR

3000 kr Bonus
25 RealSpins
SPELA NU
50000 kr Bonus
400 freespins
SPELA NU
20000 kr Bonus
20 insättningsfria spins
SPELA NU

Storfilmen Jurassic Park hade premiär 1993 och det dröjde inte länge tills dinosauriefebern hade spridit sig över landet. Att filmen blev en succé är en underdrift och än i dag talar folk om scener som när korna blir dinosauriemat och när vattenglaset varnar om att T-Rexen är i krokarna. Här på sidan spelar du spelautomaten Jurassic Park gratis så länge du har lust och slotmaskinen är nästan lika episk som filmen!

Jurassic Park Spelautomat

Rent tekniskt är Jurassic Park en spelautomat som spelas på en spelplan bestående av fem hjul, tre rader och 243 vinstrader. Vinstraderna gör att de traditionella vinstlinjerna är borttagna och här räcker det med att tillräckligt många identiska symboler hamnar på hjulen för att du ska vinna pengar. Precis som vanligt behöver symbolkombinationerna starta från vänster i bild.

När det gäller funktioner i Jurassic Park så är det nästan svårt att veta var man ska börja, det finns nämligen otroligt många att välja bland. Gratisrundorna är dock logiska att börja med då det är de som ligger till grund för spelautomatens många specialegenskaper.

Gratisrundorna aktiveras av tre eller fler bärnstenar med en mygga i. Då dessa symboler är scattersymboler, spelar det ingen roll var på hjulen de hamnar för att gratisrundorna ska starta. När man har spelat freespins 25 gånger börjar det riktigt intressanta, det är nämligen då man kan aktivera någon av nedanstående funktioner:

Tyrannosaurus Rex – Gör att upp till fem hjul kan förvandlas till wildhjul.
Velociraptor – Wildsymboler förvandlas till två wildsymboler, dessutom kan man få upp till 6x vinstmultiplikator.
Triceratops – Varje hjul får ytterligare en staplad vinstsymboler varje runda utan vinst. Dessutom kan man få re-spins.
Brachiosaurus – Gör att varje vinst får en vinstmultiplikator upp till 6x.
Dilophosaurus – Förvandlar slumpmässiga symboler på spelplanen till wilds.

Som om inte detta vore nog är respektive specialläges dinosauriesymbol stablad. Aktiverar du tyrannosaurusens specialläge är det således T-Rex-symbolerna som är staplade. Aktiverar du istället triceratopsens specialläge är det istället triceratopssymbolerna som är staplade och så vidare.

Det finns även ett läge i spelautomaten som kallas för ”T-Rex Alert”. Under detta spelläget kan så mycket som 35 extra wilds dyka upp på spelplanen. Det är alltså möjligt att alla 15 symboler på spelplanen blir wilds under det här spelläget, någonting som givetvis leder till storvinster.

Jurassic Park är verkligen en fulländad spelautomat och här finns det som sagt specialfunktioner så det både räcker och blir över. Då det är mycket att hålla reda på rekommenderar vi att du spelar ett par gratisrundor i vår version här på sidan innan du bestämmer dig för att spela för riktiga pengar. När du gör det är det bara att ta emot någon eller några av våra exklusiva bonusar runt automaten!

DELA

20 free spins

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att alltid hålla dig uppdaterad på kommande casinokampanjer. Du kommer att få dina första 20 insättningsfria freespins direkt till din mejl efter att du registrerat dig för vårat nyhetsbrev.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

VILL DU HA 20 FREESPINS?