Front / Lights

Lights

flag Spela nu!

BETYG

78%
GRAFIK - 85%
SPELUPPLEVELSE - 85%
BONUSAR - 70%
VÄRDE - 75%
SPELINFORMATION
NamnLights
SpeltypClassic slot
Vinstlinjer:25
Progressivt Ja
Hjul:3

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

I denna slot från NetEnt har man hämtat inspiration från fjärran östern, och de där kinesiska ljuslyktorna har en framträdande roll. NetEnt är en av de stora leverantörerna av slots och det varierar verkligen hur avancerade deras utgåvor är. Vissa av deras slots är fullmatade med funktioner och effekter, medan andra är verkligt enkla automater. Lights tillhör definitivt den senare kategorin, men är ändå fullt spelbar tack vare sin maxvinst på 90 000 mynt.

Provspela gärna speldemot här. Om du gillar Lights har vi dealat fram några riktigt fina, exklusiva erbjudanden med våra partners. Registrera dig via länkarna här på sidan och hämta hem din bonus nu!

Lights Spelautomat

Det fina med Lights är designen. Du bjuds på en trevlig och lättsam spelupplevelse med orientaliskt tema. Den stora nackdelen är avsaknaden av funktioner. Faktum är att Lights är så avskalad att det enda som finns kvar är wilds. Men det bjuds på desto mer av den varan. Upplägget innebär att du under varje runda får mellan 2 och 4 wilds, som ju fungerar som jokrar. Tack vare detta upplägg duggar vinsterna tätt.

Men hur mycket vi än gillar wilds, kan de aldrig slå scattersymboler. I Lights leder inte scattersymbolerna till ett separat bonusspel, men får du tre eller fler scatter föräras du med upp till 30 free spins. Du förflyttas då till en ny spelsida och gratisrundorna snurrar igång. Här har wild-systemet utökats så att du alltid får mellan 3 och 6 wilds per runda. Lyckas du få hela 6 wilds ökar givetvis chanserna för en ”Super Mega Win”. Maxvinsten är som sagt 90 000 mynt, och den kan bli din om du har turen att fylla hela spelplanen med kinesiska lyktor.

Med 90 000 mynt på fickan har du råd att åka hela vägen till Kina, flera gånger om. Med en rejäl startplåt från någon av våra partners är saken närapå klar. Återstår bara för oss att önska ett massivt lycka till!

DELA