Front / Alla Spelautomater / Lucky 8 Line

Lucky 8 Line

flag Spela nu!

BETYG

66%
GRAFIK - 72%
SPELUPPLEVELSE - 68%
BONUSAR - 68%
VÄRDE - 57%
SPELINFORMATION
NamnLucky 8 Line
SpeltypClassic slot
Vinstlinjer:25
Progressivt Ja
Hjul:3

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Spelautomatälskare är vana med fruktsymboler och sjuor i olika format och den klassiska spelautomaten Lucky 8 Line erbjuder många kända element i ny förpackning. Här kan du pröva denna automat i en gratisutgåva som är identisk med den riktiga pengarversionen du bland annat kan spela hos InstaCasino.

Lucky 8 Line Spelautomat

Testa på den klassiska spelautomaten Lucky 8 Line gratis. Naturligtvis har den 8 utbetalningsrader och här stöter du på symboler som alla automatspelare känner igen. Vattenmeloner, plommon, sjuor och klockor fylls upp på linjerna och i detta spelet finns det vinster i alla riktningar.

I motsats till raderna i vanliga vinstautomater har Lucky 8 Line ett eget koncept där vinstlinjerna går i alla riktningar. Var och en av de 9 symbolplatserna är ett eget vinsthjul och detta ger dig totalt 8 linjer där det kan satsas 8 mynt på var och en av dem. Total insats blir då 64 mynt för varje spinn, något som ger möjlighet till stora vinster när symbolerna sitter som de ska.

De röda sjutalen är, precis som de ofta är på spelautomater, de finaste symbolerna även i Lucky 8 Line och när du får dem efter varandra på samma linje vinner du din insats gånger 200. Med full insatsstyrka kan dessa symboler med andra ord ge fin avkastning och det samma gäller för flera av de andra symbolerna också.

Lucky 8 Line har också en egen bonusfunktion som kan inträffa när som helst. När automaten kommer i bonusläge kan du plötsligt få ett helt bräde uppfyllt med likadana symboler och detta ger dig alltid en extravinst. Får du spelplanen full med sjuor är extravinsten 1000 gånger insatsen medan du kan vinna 15 gånger insatsen genom att fylla upp brädet med fruktsymboler.

Allt som allt är Lucky 8 Line en väldigt okomplicerad automat. Ljudet kan kanske vara lite irriterande i längden men för de som inte står ut kan man självklart stänga av det. Detta är nog inte en stor favoritautomat för många men en liten klassisk spelautomat som kan vara tillräckligt trivsam. Som bekant för de flesta automatspelare är det ändå utdelningarna som gör mest för spänningen i en vinstautomat och det kan gott hända att denna maskin från NetEnt levererar.

DELA