Front / Alla Spelautomater / Merlin’s Millions

Merlin’s Millions

flag Spela nu!
Merlins Millions

BETYG

89%
GRAFIK - 91%
SPELUPPLEVELSE - 87%
BONUSAR - 92%
VÄRDE - 88%
SPELINFORMATION
NamnMerlin's Millions
UtvecklareNextGen
SpeltypVideo slot
Vinstlinjer:50
Progressivt Nej
Hjul:5

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Må du förundras av den märkliga, magiska världen i Merlin’s Millions slot. Den visa gamla trollkarlen har tydligen blivit rik över åren och har ingenting emot att ge dig en chans på miljonerna. Här kan du snurra fram vinnande kombinationer av magiska prylar och trolla fram de olika bonusrundorna spelautomaten bjuder på. Här ovan kan du spela Merlin’s Million gratis hur mycket du vill!

 

Merlin’s Millions spelautomat

Om du tycker att namnet på denna slot är bekant beror det förmodligen på att Merlin’s Millions är baserad på legenden om svärdet i stenen. Merlin är trollkarlen i både sagan och i den här spelautomaten från NextGen Gaming. Precis som i många andra av deras slots finns det en SuperBet-funktion, som låter dig satsa betydligt mer, i utbyte mot att wild-vinster multipliceras. Under hela spelet har du sällskap av den vänlige trollkarlen, som hjälper till med sina magiska förmågor ibland.

Han är fint designad och animerad, men många andra detaljer ser lite förhastade ut. Symbolerna börjar med kortsymboler från 9-A, men i en magisk form med ögon och glödande eld. Sedan kommer det magiska drycker, trollstavar och trollformler. Det är Merlin själv som är spelets wildsymbol, som kan ersätta alla andra symboler förutom scatters. Det finns två olika scatters, för ovanlighetens skull, som har varsin bonus ansluten till sig.

Den första är den magiska kulan, som du gärna vill snurra fram tre av på samma gång. Då får du nämligen 5 freespins, under vilka Merlin kommer att förvandla vanliga symboler till wilds – ibland hela staplar. Den andra är ugglan. När du får 3 ugglor på samma gång så startar ett bonusspel där alla symboler är ugglor, varav du måste välja ut en i taget för att få vinster. Bonusspelet är slut när ordet ”Collect” är avslöjat.

Du kan, som sagt, välja att använda dig av SuperBet för en chans att vinna extra. Den kan dessutom användas för att öka den totala insatsen rejält – hela vägen upp till hela €875 per spin! Denna insats spelar du på 50 vinstlinjer över 5 hjul med 4 rader. SuperBet kan öka wild-vinsterna med x2, x4, x6, x8 eller x10, men det kostar alltså en hel del att lägga till den multiplikatorn.

DELA