Logo
Search

Detta spelar vi – helgen vecka 34

Nu är fredagen äntligen här och om några timmar får vi äntligen checka ut från jobbet. Men vad står på planerna för helgen? Personligen blir det ett biobesök ikväll men därefter är inget inskrivet i schemat. Med största sannolikhet kommer spelen att dyka upp. Vi har nämligen fått ett gäng speltitlar under den senaste tiden som kan vara värda att spendera några minuter på. Du som inte vill spela för riktiga pengar kan dessutom glädja dig i att här på Spelautomater kan du spela alla online slots gratis.

Win Win

online slot från Elk Studios

Win Win är det senaste spelsläppet från svenska ELK Studios. Spelet blandar ett klassiskt tema med futuristisk grafik. Om det hade funnits en enarmad bandit på Star Treks Enterprise hade det varit Win Win. Men detta spelet är mer än bara snygg design. Det innehåller dessutom en bonusfunktion som kan ge ett oändligt antal freespins och vinstchans på 1500x insatsen. Detta skrev vi i vår recension av spelet:

”Win Win är en av de bättre spelautomaterna vi har testat när det kommer till klassiska slotts. Om du gillar spel med lite högre volatilitet som har unika funktioner och samtidigt är nedstrippat och aldrig överväldigande kommer du nog att uppskatta Win Win.

ELK Studios har imponerat med sina välgjorda spel ett tag nu och det verkar inte som att något kommer att stoppa den svenska spelutvecklaren. Win Win håller inte riktigt lika hög standard som Tahiti Gold, men det är inte långt ifrån.”

Ignite The Night

Ignite the Night är inte bara en tungvrickare av rang, det är också en spelautomat som ger oss en akut känsla av att vi borde köpa flygbiljetter till Bali ganska omgående. Detta är spelautomaten för de som desperat försöker att hålla kvar i sommarens sista solstrålar. Ignite the Night, som utvecklats av Relax Gaming, är inte något mästerligt spel, men det är tillräckligt bra för att spinna bort en kvart under lördagskvällen. Detta skrev vi i vår recension av spelet:

”Ignite the Fire är en helt okej spelautomat som många spelare säkerligen kommer att uppskatta. Vi tror dock inte att detta är ett spel som kommer att vinna någon långlivad popularitet. Det finns helt enkelt för många spel som gör ungefär samma som detta. Gillar du högvolatila spelautomater som fokuserar på freespins och multiplikatorer så kommer du att ha kul i Ignite the Fire.

Ganska mycket av detta hänger på volatiliteten i kombination med de två funktionerna. Det är en prövad kombination som många spelutvecklare har varit framgångsrika med förr. Men det är en smaksak, somliga föredrar spel med en lägre volatilitet.”

Ravens Eye

freespins i online slotten ravens eye

Har det varit en stressig vecka? Ravens Eye från Thunderkick kan då vara lösningen för den som behöver komma ned i varv. Denna spelautomaten är väldigt lugn och harmonisk, nästan på gränsen till terapeutiskt sövande. Var försiktig med att spela Raven Eye för sent på natten, annars är det stor risk att du vaknar upp med ett tangentbordsavtryck i ansiktet. Detta skrev vi i vår recension av Raven Eye:

”Ravens Eye är ett underhållande casinospel för alla de som gillar lite mer avskalade spelautomater. Detta spelet har egentligen enbart en funktion som hela spelet fokuserar kring. Är du en fantast av freespins kommer du att älska det, om du vill ha andra former av bonusspel är det inte säkert att Ravens Eye är något för dig.

Det som vi tycker är underhållande med denna spelautomaten är att det är så pass enkelt. Det krävs inte mer än att trycka på spin så sköter spelet sig självt. Det är dock också spelets enkelhet som är Ravens Eyes svaghet. Det blir nämligen ganska repetitivt efter en längre tids spelande.”

Kimmo Hakala, skribent på Spelautomater.se. photo

Author

Skribent

449 Articles

More info on Kimmo Hakala arrow