Logo
Search

Halloween på Rizk med 500 000 kr i prispotten

En halv miljon i potten på Rizk

Nu känns det nästan som att vi börjar repetera oss själva. Så sent som förra veckan skrev vi om vilka spel vi tycker passar bäst till Halloween och nu kommer ytterligare ett spelfyllt inlägg om samma högtid. Och om det är så att du inte redan har hunnit tröttna på urgröpta pumpor, kvastflygande häxor och vandrande lakan kan kanske dagens nyhet vara intressant för dig. Har finns nämligen mängder av skrämmande online slots tillsammans med en riktigt saftig prispott som kan få även det tråkiga höstmörkret att bli ljust och muntert.

Just nu kör Rizk en kampanj där du kan vinna mängder av pengar. Kampanjen som är ett så kallat race drog igång på måndagen den 29 oktober och varar fram till på söndag den 4 november. Det hela går ut på att samla poäng genom att spela på ett antal utvalda online slots. Varje dag under veckan kör tre olika slot race med olika summor i potten. Det första racet börjar klockan 19:00 och efterföljs sedan av ytterligare ett race vid 20:00 och ett avslutande vid 21:00. Det är som sagt olika kontantpriser i potten vid varje race och det kan variera från den lägsta vinsten på 10 000 kr till den högsta på 55 000 kr.

casinobonus

Varje race varar i 55 minuter eller till dess att 400 rundor har spelats. Varje snurr har en minsta insats på 5 kr om du spelar på första racet vid klockan 19:00, spelar du på de två andra är minsta insatsen 10 kr per snurr. Genom vinnande snurr får du poäng. Ett vinnande snurr ger 10 poäng medan tre vinnande snurr i rad ger 30 poäng, Får du tre förluster i rad får du 40 poäng och om du har tur nog att plocka hem en storvinst, på minst 10x din insats, får du 300 poäng. Den som samlat ihop mest poäng vinner prispotten för det valda spelet.

Bland de olika spelen vi kommer kunna testa finns det en hel del nyheter, men också flera klassiker. Vår favoritslot Book of Dead kan du köra klockan 21:00 på onsdag och lördag och klockan 20:00 på fredag och då är det priser upp till 45 000 kr som du kan banka hem. ett annat spel som är något av en favorit är Immortal Romance som du kan köra på torsdag och lördag där prispotten för torsdagen är på 45 000 kr medan lördagen delar ut 25 000 kr. Om du är lika förtjust i dessa spelautomater som vi är så råder vi er att spela dem på Rizk nu i veckan.

Vi hittar även en hel del andra spel som säkerligen kan komma att fånga intresset hos flera spelare. Måndagen börjar med Tiki Tuble som följs av Iron Girl och avslutas sedan med Hous of Doom. Detta följs sedan av Cash of kingdoms, Wicked Tales: Dark Red och Ark of Mystery på tisdagen. Ni fattar galoppen, tre nya spel varje dag i en vecka. Ett ypperligt tillfälle att testa nya slots samtidigt som du har chansen att plocka hem en saftig peng till julkassan. Inte helt dumt faktiskt.