Logo
Search

Promotions, uppdateringar och spelsläpp v.28

bordsspel poker black jack

Nu var det dags att titta på veckas nyheter på casinofronten. Om du är en sån som gillar bonusar och erbjudanden har du hittat rätt. Om du bara vill veta vad som händer på olika sajter har du också kommit rätt. Vi ska börja med att titta på vad det är som pågår på Kaboo.

Free spins på Kaboo

Kaboo kör en sommarkampanj där du kan få free spin och super spins tillsammans med dina insättningar. Som mest kan man få 50 super spins och allt är baserat på hur mycket man väljer att sätta in. Gör en insättning på 300 kr och du är garanterad en free spins-bonus.

  • Sätt in 300 kr och få 20 free spins
  • Sätt in 500 kr och få 10 super spins
  • Sätt in 1 000 kr och få 20 super spins
  • Sätt in 2 000 kr och få 50 super spins.

Bonusen hos Kaboo är av det större slaget

Just nu pågår dessutom Kaboo Chaos Weekend där 4 nya uppdrag ska utföras. Den som utför sina uppdrag kommer att belönas med en Relic samt en hemlig bonus som kommer att delas ut måndagen den 16:e juli.

Uppdrag:

  • Kör 100 spins på Deco Diamonds, Jewel Blast eller Gold King
  • Spela för 2000 kr på Bonanza, Red Diamond, Mega Fortune eller Gems gone wild
  • Få 2 bonusomgångar i Starburst eller Dazzle Me
  • Gör en insättning på 300 kr

Free spins-erbjudande på Thrills

Även Thrills passar på att erbjuda sina spelare gratissnurr. Allt som krävs är att göra en insättning på minst 200 kr och du kommer automatiskt att få 20 free spins att använda till fyra av sajtens nya spelnyheter.

  • 10:e till 12:e: Använd dina 20 snurr till Easter Emeralds
  • 13:e till 15:e: Använd dina 20 snurr till Valley of the Gods, Bicicleta eller Much Mania

Ännu ett ansiktslyft för SuperLenny

SuperLenny fick ett ansiktslyft för något halvår sedan och nu har det blivit dags att tweaka designen ännu en gång. Denna gången är det dock mindre uppenbara förändringar som har gjorts. Den nya designen handlar enbart om registreringen på sajten. Det ska numera vara mycket enklare att bli medlem på SuperLenny. Det är dock högst oklart vad som var så svårt med registreringen tidigare – men förbättringar ska uppskattas, även då de ibland inte alls känns begripliga.

SuperLenny satsar hårt inför det kommande året

Nya intressanta spelsläpp

Som alltid har vi ett gäng intressanta spelsläpp under veckan. Vi hittar titlar från Quickspin, Greentube, SG Digital, Pragmatic Play och Red Tiger bland veckans nya titlar. Räkna med att snart kunna hitta recensioner av samtliga av dessa spel här på spelautomater inom kort. Några av dessa spel nämndes även tidigare i Thrills gratissnurr-kampanj.

Nya spelsläpp vecka 28:

Detta är med andra ord en vecka full av spännande nyheter. Som vanligt uppmanar vi alla läsare till att noggrant läsa de villkor som gäller för samtliga bonusar. Att ta emot en bonus ska tillföra något till spelandet – om bonusen kommer med villkor som är oönskade eller känns orättvisa är det alltid bättre att veta detta innan man har accepterat erbjudandet.

Spelautomaters skribent Amanda. photo

Author

103 Articles

More info on Amanda Gustafsson arrow