Logo
Search

Våra bästa fotbollsslots

2020 har inte varit ett bra år för fotbollens värld och alla dess fans. Först ställdes så gott som alla fotbollsligor in och sedan bestämdes det att fotbolls-EM skulle flyttas till 2021 istället för 2020. Det har alltså varit fotbollstorka över hela världen men på online casinon har man ändå fått njuta av fotboll på olika slag.

Visst har virtuella sportspel fortfarande varit populära eftersom de tillåter att man får satsa på virtuella fotbollsmatcher, men det är inte det vi pratar om. Vi pratar istället om slots med fotbollsteman. Medan dessa såklart inte är samma sak som att se på en riktig fotbollsmatch så lyckas många av dem ge en väldigt bra fotbollsstämning.

Vi har tagit en titt på några av våra favorit fotbollsslots som definitivt hjälper att släcka törsten för dem som längtar efter lite fotboll.

 • plus icon Många slots och livespel
 • plus icon Fokus på ansvarsfullt spelande
 • plus icon Enkel och snygg design
 • plus icon Omsättningsfria spins
 • plus icon Över 1500 spel
 • plus icon Högt anseende
Dubblar din första insättning upp till 2000 kr
 • plus icon Omsättningsfri bonus
 • plus icon Över 2000 spel
 • plus icon Snabba uttag
 • plus icon Snabba uttag
 • plus icon Varierat utbud
 • plus icon Många freespins
200 procent upp till 2000 kr + 10 free spins

Vad har fotbollsslots gemensamt?

Då man spelar en fotbollslot så vet man nästan vad man har att vänta sig. Nästan alla dessa spel på nätet utspelar sig i en arena och bakgrundsljuden består av publikens jubel. Symbolerna som finns på hjulen består ofta av olika fotbollsspelare, gula/röda kort och fotbollar. Designmässigt så är alla dessa spel på nätet väldigt lika.

Inte heller bonusspelen skiljer sig särskilt mycket från varandra. Om man tänker på vad som är viktigt i en fotbollsmatch så kan man också förvänta sig vad en fotbollsslots bonusspel går ut på. Vi pratar ju såklart om straffsparkar. I väldigt många fotbollsslots så går bonusspelet ut på att man skall skjuta en straff eller rädda en straff. Ofta får man också spela ett slutspel i en fotbollsturnering och det är något de flesta fotbollsfans gillar. Football: Champions Cup som vi snart kommer berätta om innehåller båda dessa.

Vilka är våra favoritslots med fotbollstema?

Medan man ofta vet exakt vilket fotbollslag man hejar på så är det inte lika enkelt att välja vilken fotbollsslot man vill spela. För att göra det lite lättare för våra läsare så har vi sammanställt en lista på några av våra favoritslots med detta tema. Vi har också skrivit utförliga recensioner om dessa och det är väldigt bra att läsa dem innan man spelar. På sidan för slotrecensionen går det dessutom att provspela dessa slots gratis.

Bicicleta

Sloten Bicicleta är döpt efter den berömda cykelsparken. Det är Yggdrasil Gaming som ligger bakom sloten och man kan nästan alltid lita på att de kommer på något unikt och roligt i allt de gör. Inte överraskande så ser man en fotbollsarena i bakgrunden och fotbollspelare på hjulen. Det finns två olika symboler som kan starta ett frispelsläge och man kan vinna upp till 24 gratissnurr åt gången. I frispelsläget kan fotbollsspelarna förvandlas till sticky wilds och det häftiga är att det finns väldigt många fotbollsspelare. Vissa hjul kan också förvandlas till wild-hjul vilket ökar spänningen ännu mer. Ett mycket bra spel på nätet från Yggdrasil Gaming.

football champions cup slot

Det är ingen överraskning att miljön och stämningen i Football: Champions Cup är mycket lik den i Bicicleta. Denna slot är också utvecklad av en svensk spelutvecklare, det vill säga NetEnt. Detta är antagligen vår favoritslot med fotbollstema. Innan man börjar spela måste man välja ett landslag. Detta val påverkar inte spelupplevelsen särskilt mycket förutom att det väljer vilket lag man spelar som i frispelsläget. Detta är i sin tur inspirerat av knockoutskedet i fotbolls-VM och det är väldigt underhållande att följa med och se om sitt lag kommer till finalen eller inte. Utöver det så finns det också ett bonusspel där man skjuter straffar och varje lyckad straff ger en vinst. Denna slot har alltså det mesta en vanlig fotbollsmatch har förutom att det inte går att få rött kort.

bonusspelet i Hugo Goal

Om man letar efter en lite mindre tävlingsinriktad fotbollsslot så är Hugo Goal ett mycket bra val. Detta är ett spel på nätet som har ett mycket enkelt spelformat med bara 3 hjul och 5 vinstlinjer. Om Hugo inte låter bekant så är det trollet som var mycket populärt på TV i mitten av 90-talet. Denna slot har alltså en rar design som utan tvekan är skapad med glimten i ögat. Det betyder inte att den inte bjuder på spänning för här finns två olika respinslägen samt ett bonusspel som kan ge dig en vinst på upp till 800 gånger insatsen. En rolig slot som är mycket mindre allvarlig än de övriga slotarna på listan.

logotyp från online slot Top Strike Championship

Top Strike Championship är kanske den minst imponerande sloten på denna lista. Den är däremot det enda spel på nätet som har ett retrotema och verkar vara inspirerad av gamla TV-spel. Den har också ett väldigt medryckande soundtrack som är omöjligt att sitta still till. Även här hittar man typiska fotbollssymboler som fotbollsskor, målvaktshandskar och visselpipor. Det finns ett frispelsläge som inte är särskilt speciellt men därifrån kan man aktivera bonusspelet. I bonusspelet får man betta på vem som vinner turneringen och om man gissar rätt så kan man vinna upp till 150 gånger insatsen.

Sammanfattning

Det är få saker som är lika underhållande som att betta på fotboll medan man kollar en match. Fotbollsslots kommer ändå på god andra plats och speciellt med tanke på att nästan all fotboll har varit nedstängt under 2020 så är dessa slots perfekta alternativ. Vi hoppas dessa fotbollsslots stillar din hunger efter fotboll i alla fall tills fotbollsligorna öppnar igen.

Kimmo Hakala, skribent på Spelautomater.se.

AUTHOR

Kimmo Hakala

449 Artiklar

Mer om Kimmo Hakalaarrow