Front / Alla Spelautomater / Betsoft / Once Upon A Time

Once Upon A Time

flag Spela nu!

BETYG

83%
GRAFIK - 84%
SPELUPPLEVELSE - 85%
BONUSAR - 81%
VÄRDE - 83%
SPELINFORMATION
NamnOnce Upon A Time
UtvecklareBetsoft
SpeltypVideo slot
Vinstlinjer:30
Progressivt Nej
Hjul:5

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Once Upon A Time tar med dig tillbaka till medeltiden! Ta ett avbrott från verkligheten och ta ett steg tillbaka till medeltiden med vackra prinsessor och stora guldskatter. Hjälp goblins med att stjäla värdefulla föremål, ryck svärdet ur stenen eller kyss den vackra prinsessan. Nedan kan du testa den här spelautomaten gratis. När du sedan vill spela för riktiga pengar kan du bli medlem hos Mr Green eller Vera John via oss och ta del av en fin välkomstbonus.

Once Upon A Time Spelautomat

Precis som spelautomaten Barbary Coast från spelbolaget Betsoft är det bara Mr Green och Vera John som har den här automaten. De snygga animationerna, den spännande medeltida stilen och roliga extra spel gör denna automat till en säker vinnare. Storleken på insatsen kan man bestämma själv genom att använda sig av olika myntvärden och olika antal vinstlinjer.

Klarar du av att hjälpa goblins med att välja vilka olika föremål som ska stjälas? Om så är fallet innebär det att du kommer får värdet på de föremål som de tar med sig. Att vara en bra kyssare kommer också att löna sig. En riktig tungkyss på prinsessan kan ge dig stora vinster. Andra snygga animationer, som till exempel när svärdet rycks upp ur stenen, goblins som springer omkring, katapultskjutning och yxhuggning, ger upplevelsen en extra dimension.

Bakom dörren i trädstammen döljer sig free spins, i form av scatters. Om du får tre av dessa symboler eller fler belönas du med free spins och under gratisrundorna får du extra free spins om du skulle få fler scatter-symboler. Wild-symbolen respresenteras av den eldsprutande draken. Draken kan hjälpa dig till de riktigt stora vinsterna. Testa dig gärna fram med våran gratisversion.

DELA