Front / South Park: Reel Chaos

South Park: Reel Chaos

flag Spela nu!

BETYG

95%
GRAFIK - 97%
SPELUPPLEVELSE - 95%
BONUSAR - 95%
VÄRDE - 95%
SPELINFORMATION
NamnSouth Park: Reel Chaos
SpeltypClassic slot
Vinstlinjer:25
Progressivt Ja
Hjul:3

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Det här spelet är inte längre tillgängligt

Den kanske mest efterlängtade spelautomaten någonsin är nu äntligen här. Uppföljaren till South Park lanserades den 23 oktober 2014 och har mottagits väl. Introduktionserbjudanden har haglat tätt och spelet finns på snart sagt varje nätcasino från A till Z. Är spelet något att ha? Absolut! Med en kul story, välbekanta rollfigurer och en maxvinst på 650 000 mynt är South Park: Reel Chaos definitivt spelvärd.

Vi på spelautomater.se är stolta över att få presentera demot, som du kan spela gratis hur länge du vill. Men vi gissar att du lockas av den finfina maxvinsten. Registrera dig hos någon av våra partners och ta del av ditt välkomsterbjudanden. Kanske är det du som prickar in bonusspelet och kammar hem 650 000 mynt. Scrolla ner till fortsättningen av recensionen för att få reda på hur maxvinsten blir din.

South Park: Reel Chaos Spelautomat

Låt oss säga det direkt, vanligt gameplay är inget märkvärdigt. Reel Chaos är en helt vanlig 3-radig, 5-rullars slot med 20 insatslinjer. Som i de flesta av NetEnts slots kan du inte påverka vilka rader som spelas. Däremot kan du styra insatsen och myntens värde. För att vinna maxvinsten måste alla nivåer vara uppskruvade i topp. Magin i South Park: Reel Chaos kan vi tacka wild-hysterin för. I spelet finns olika slags wilds, som alla ökar vinstchanserna markant. Alla karaktärer har sina egna funktioner:

  • Cartman’s Stacked Wilds dyker upp slumpmässigt under huvudspelet och täcker ett helt hjul samtidigt.
  • Kenny’s Multiplier sker slumpmässigt och ger dig en multiplikator mellan 3x och 5x.
  • Stan’s Multiplying Re-Spin aktiveras slumpmässigt efter en runda utan vinst. Re-spins fortsätter tills du får en vinst. För varje re-spin utan vinst ökar en progressiv multiplikator som kan ge dig upp till 10x radvinsten.
  • Kyle’s Overlay Wilds betyder att Kyle fightas mot ”evil minions” och ersätter dem med wilds (upp till 5 st, slumpmässigt).
  • Mintberry Crunch Epic Bonus Spins är namnet på bonusspelet som aktiveras när 3 bonussymboler syns på hjulen. Mintberry Crunch slåss mot 4 fiender och du vinner mer för varje fiende som nedgörs. Om du slår ut alla 4 fiender får du en victory bonus.

South Park: Reel Chaos har alltså en storvinst på 650 000 mynt och tillräckligt med funktioner för att hålla oss sysselsatta i dagar. Vi kan inte annat än rekommendera dig ett provspel här ovanför. Vi vågar lova att du snart kommer gå över och spela med riktiga pengar.

DELA

FLER SPELAUTOMATER