Front / Spiña Colada

Spiña Colada

flag Spela nu!
Spiña Colada

BETYG

93%
GRAFIK - 94%
SPELUPPLEVELSE - 91%
BONUSAR - 95%
VÄRDE - 93%

SPELA HÄR

500 kr Bonus
91% Betyg
SPELA
20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Spiña Colada är en spelautomat som låter dig ta en liten semester i ett tropiskt klimat, komplett med färska frukter, iskalla drinkar och massvis av fina vinstchanser. Denna slot äger rum i en tiki-bar någonstans i stilla havet och det finns ingen anledning att stressa, eftersom du blir belönad mer ju längre du spelar. Värm upp dina spin-fingrar med låtsaspengar här ovan!

 

Spiña Colada spelautomat

Genast märker man att Spiña Colada använder sig av fruktsymboler, precis som i klassiska slots, men i övrigt är detta en unik spelautomat med många fiffiga specialfunktioner. Upplägget är bekant, med fem hjul och tre rader, där det finns 25 fasta insatslinjer att spela på. Du kan ställa in myntvärdet mellan €0,004 och €5,00 för en totalinsats som går från €0,10 till €125 per spin.

Grafiken följer en detaljerad tecknad stil, med många fina färger och animationer att fröjdas av. Spelplanen ser lämpligen ut som en tiki-bar där du kan serveras pinfärska frukter och cocktails medan du hör vågorna skvalpa. Musiken är naturligtvis också väldigt tropiskt influerad och ljudeffekterna passar in utmärkt. Vid varje vinst fryser de vinnande symbolerna fast och du får gratis re-spins tills inga fler dyker upp.

Spiña Colada är som sagt en slot med ett flertal bonusfunktioner som bland annat går ut på att samla olikfärgade kapsyler. Det finns blåa, gröna, gula och rosa kapsyler, som alla har sina egna specialfunktioner. Om du samlar fyra av samma färg så startar bonusrundan med freespins, men det är klurigt eftersom kapsylerna dyker upp slumpmässigt under det vanliga spelets gång.

Den blåa kapsylen ger dig en andra chans genom att slänga in matchande symboler. Den rosa kapsylen slänger ut extra wildsymboler för att öka vinstchanserna. Den gula kapsylen ger dig en garanterad vinst med en 3x multiplikator. Den gröna kapsylen ger dig en 5-radsvinst gratis, vilket naturligtvis även resulterar att den raden och alla andra symboler av samma sort fryser fast för fler re-spins!

Det som gör spelautomaten Spiña Colada rolig att spela är variationen som erbjuds. Det kan ibland gå många spins utan vinst, men plötsligt träffar man en kedjevinst med re-spins som vänder på allt igen -och om man lyckas ta sig till freespins finns det massvis av vinster att kamma hem! Vi rekommenderar att du själv testar denna slot på ett av våra rekommenderade casinon för att få en tydlig bild av den.

DELA

Ta del av nya erbjudanden

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att alltid hålla dig uppdaterad på exklusiva erbjudanden, freespins, cashbacks, bonusar, tips och nyheter. Allt kommer direkt till inkorgen på din mejl.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

NYA ERBJUDANDEN!