Front / Sweet 27

Sweet 27

flag Spela nu!
Sweet 27

BETYG

83%
GRAFIK - 88%
SPELUPPLEVELSE - 79%
BONUSAR - 82%
VÄRDE - 85%
SPELINFORMATION
NamnSweet 27
UtvecklarePlay'n GO
SpeltypVideo slot
Vinstlinjer:25
Progressivt Nej
Hjul:3

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Vare sig du växte upp på 50-talet eller bara ser tillbaka på efterkrigstiden med nostalgibelagda glasögon så lär du gilla spelautomaten Sweet 27. Det är en fräsch spelautomat som är designad i stil med klassiska slots, komplett med fruktsymboler och endast 3 hjul. Är du nyfiken på spelet kan du testa det kostnadsfritt här hos oss!

 

Sweet 27 spelautomat

Sweet 27 är en spelautomat som genomsyras av 50-talsinfluenser. Äntligen finns det en slot där swing, doo-wop och rock’n’roll aldrig lämnade allmänhetens fokus. Upplägget är väldigt simpelt – det finns endast tre hjul med tre rader, där ditt jobb är att matcha upp diverse klassiska slots-symboler. Utöver detta finns det inget bonusspel, bortsett från re-spins.

Det finns bara 6 vanliga symboler och en wildsymbol, vilka är körsbären, de sockerdoppade apelsinklyftorna, jordgubbarna med vispgrädde, blåbären, samt de ikoniska BAR-symbolerna och sjuan – i stil med en barberarskylt. Dessa kan du matcha i vinnande kombinationer av 3 symboler, från vänster till höger, på en av 27 olika vinstlinjer. Det finns som sagt även en specialsymbol.

Denna wildsymbol är en rullande joker, som ger dig 2 gratis re-spins om den dyker upp på det tredje hjulet. Under din första re-spin kommer wildsymbolen att rulla över till mittenhjulet och sedan vidare till det första hjulet på din andra re-spin. Om det kommer en till joker på det tredje hjulet under dina gratissnurr så kommer det totala antalet att återställas till två igen.

Dessutom läggs det till en multiplikator för varje ny wild, som kan gå upp till 3x. Denna funktion kan återaktiveras gång på gång, upp till 9 gånger i rad. Utöver detta finns det inget bonusspel, freespins eller andra finesser i Sweet 27 slot. Det är helt enkelt en enkel spelautomat där det bara att snurra på hjulen och hoppas på vinster!

DELA