Front / Wild Rockets

Wild Rockets

flag Spela nu!

BETYG

91%
GRAFIK - 92%
SPELUPPLEVELSE - 91%
BONUSAR - 89%
VÄRDE - 92%

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

I Wild Rockets spelautomat från Net Entertainment så har du en automat som garanterat kommer göra dig eld och lågor! Lunta på och låt pengarna dala ner över dig, maxvinsten ligger på härliga 480000 mynt! Här på sidan spelar du Wild Rockets från NetEnt gratis så länge du har lust. Hos våra samarbetspartners runt automaten kan du ta del av exklusiva välkomstbonusar!

Wild Rockets Spelautomat

Wild Rockets är en, i flera avseenden, färgsprakande spelautomat som är fullproppad från topp till tå! Här bjuds vi på en actionspäckad videoslot från NetEnt som är fylld av roliga funktioner. Läs vidare i artikeln för att se vad automaten kan erbjuda!

Om vi börjar med det rent tekniska så ser vi att vinstlinjerna är borttagna och ersatta av 720 Bet Ways-funktionen. Detta innebär att symbolerna inte följer några vinstlinjer, utan att vinstkombinationer skapas så länge identiska symboler hamnar på intilliggande hjul. Man vinner på kombinationer från vänster mot höger och, hör och häpna, från höger mot vänster! Då man kan vinna från båda håll innebär detta rent praktiskt att vinstkombinationer kan starta på såväl första som sista hjulet.

Som om inte detta vore nog så finns det tre symboler på första och sista hjulet, fyra symboler på andra och fjärde hjulet, samt fem symboler på det mittersta hjulet. Detta innebär att det totalt finns 19 symboler på hjulen, istället för de traditionella 15. Insatsnivåerna är hyfsat standardiserade och följer den vanliga NetEnt-normen med 1-4 mynt samt ett myntvärde som kan justeras från €0.01 till €0.50. Detta ger en maximal insats som ligger på skapliga €100 per spelrunda.

I Wild Rockets finner vi självfallet en wildsymbol som fungerar som ersättare för alla andra symboler, med undantag av scattersymbolen. Wildsymbolen visas bara på andra, tredje och fjärde hjulet. Att symbolen är en ersättare innebär att den har en jokerfunktion som gör att den kan vara del av andra symbolkombinationer. Med dessa egenskaper kan wildsymbolen därför vara del av flera kombinationer samtidigt.

I Wild Rockets är wildsymbolerna staplade, någonting som innebär att de kan täcka hela hjul om man tur. Wildsymbolen förvandlar antingen alla symboler ovanför eller nedanför till wilds. Detta beror på om raketerna som tillhör wildsymbolen skjuts upp eller ned. Stacked Wilds är aktiverade, även under gratisrundorna, någonting som gör att de kan bli en lönsam historia!

Spelautomaten Wild Rockets har dessutom en scattersymbol som illustreras av en låda fyrverkerier. Att det är en scattersymbol innebär att den kan vara utspridd slumpmässigt över spelplanen och ändå ge vinst. Symbolen är därför ett undantag från 720 Bet Ways-funktionen. Scattersymbolen i Wild Rockets ger vinster i form av såväl pengar som gratisrundor. Om man får 3, 4 eller 5 scattersymboler väntar motsvarande 10, 20 och fantastiska 50 freespins. Dessutom får man insatsen för rundan multiplicerad med 2, 20 eller 200!

Wild Rockets är, bokstavligt talat, ett fyrverkeri när det gäller spelautomater! Här finns det så mycket action, färger och musik att man nästan tappar andan! Stacked wilds, massvis av freespins samt en diger maxvinst gör att man inte får ett enda tråkigt ögonblick! När NetEnt dessutom har förändrat det traditionella upplägget med en 15 rutors spelplan, kan man verkligen säga att Wild Rockets bjuder på en annorlunda spelupplevelse!

DELA