Front / Wild Wild West: The Great Train Heist

Wild Wild West: The Great Train Heist

flag Spela nu!
Wild Wild West: The Great Train Heist

BETYG

91%
GRAFIK - 90%
SPELUPPLEVELSE - 92%
BONUSAR - 93%
VÄRDE - 89%

SPELA HÄR

500 kr Bonus
91% Betyg
SPELA
20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Ladda revolvern och ta på dig cowboyhatten, för nu är det dags att råna tågen på guld i spelautomaten Wild Wild West: The Great Train Heist! Det är en slot från NetEnt, vilket som alltid innebär att grafiken är snygg, temat är intressant och det finns många vinster att kamma hem. Här hos oss på Spelautomater.se kan du provspela denna spelautomat alldeles gratis!

 

Wild Wild West: The Great Train Heist spelautomat

Alla som gillar gamla westernfilmer och cowboyrullar lär tycka om temat i Wild Wild West: The Great Train Heist slot, som ser ut ungefär som en grafisk novell från Marvel eller DC. I bakgrunden ser vi ett ökenlandskap med kaktusar, rödaktiga berg och naturligtvis åker även tåget vi ska råna förbi. I förgrunden ser vi de 5 hjulen med sina 3 rader och 10 vinstlinjer. De flesta moderna videoslots har mellan 20-243 vinstlinjer, men oroa dig inte om det, eftersom de 10 som finns betalar bra. En rolig detalj är att spin-knappen föreställer cylindern på en revolver – Det är alltid kul när temat gör ett spel mer unikt.

Symbolerna inleds med stiliserade versioner av kortvalörerna, vilket alltså är fyra fina versioner av hjärter, klöver, spader och ruter. Resten av de vanliga symbolerna utgörs av de fyra banditerna som ska råna tåget. Det är tre tuffa cowboys och en cowgirl, som alla har en av kortvalörerna någonstans på sig. Vidare finns det ett par olika bonussymboler att snurra fram, inklusive det gyllene kassaskåpet som ger dig en ”pick and click”-funktion. Får du tre stycken på samma snurr så innebär det att du får välja ett av kassaskåpen och mottaga en myntvinst mellan 5x och 50x insatsen.

Det finns naturligtvis en wildsymbol som kan ersätta alla andra symboler, förutom scatter- och bonussymbolen. Får du tre scatters någonstans på hjulen startar en runda med 10 freespins, medan 4 scatters ger dig 20 och 5 scatters ger dig hela 30 freespins. Under denna runda med gratissnurr kommer en av fyra olika specialwilds att aktiveras – de kan spridas, expanderas eller multiplicera vinsten.

DELA

Ta del av nya erbjudanden

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att alltid hålla dig uppdaterad på exklusiva erbjudanden, freespins, cashbacks, bonusar, tips och nyheter. Allt kommer direkt till inkorgen på din mejl.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

NYA ERBJUDANDEN!