Front / Winter Berries

Winter Berries

flag Spela nu!
Winter Berries

BETYG

93%
GRAFIK - 96%
SPELUPPLEVELSE - 93%
BONUSAR - 93%
VÄRDE - 92%

SPELA HÄR

1000 kr Bonus
91% Betyg
SPELA
20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Våren är äntligen här med vad det innebär, den isiga vintern håller på släppa sitt grepp hårda grepp om de nordiska länderna. Vad passar inte bättre än att ladda upp inför sommaren med en spelautomat på nätet som verkligen tar en mot den härliga perioden där man hittar skatter som blåbär, lingon och hjortron ute i naturen. Om du vill testa spelet så kan du göra det med låtsaspengar här på Spelautomater.se!

 

Winter Berries spelautomat

Spelet tar dig både visuellt och ljudmässigt på en resa från is till vårsol i nordiska länderna. Här erbjuds en hel palett av olika bär, där du även får en uppsjö av smaskiga vinstchanser att smaka på, med en kolumnmultiplikator som ger hela 5x vinsten.

Winter Berries är en femhjuls-slot där man spelar med tre rader och 25 fasta vinstlinjer. Värdet på mynten kan man reglera mellan €0,01 och €5,00, vilket ger spelaren väldigt bra valmöjligheter för hur stora satsningar denne vill göra.

Du har själv möjligheten att bestämma hastigheten på denna spelautomat. Detta görs med en enkel ändring i spelinställningarna. Winter Berries passar därför väldigt bra för både slots-spelaren som vill ha ett högt tempo och den som vill ta det lite lugnare.

Nu när du äntligen får spela Winter Berries slot, så är det den saftiga re-spinnen som sker varje gång du får en vinst, som är spelets huvudfunktion. Om man får tre eller fler lika symboler på en vinstlinje ger det utbetalning och de vinnande symbolerna fryser sedan fast, medan alla resterande delar av slotsen fortsätter att snurra.

Varje gång du får upp ytterligare en eller fler likadana symboler fryser även de fast och du får ännu en re-spin. Detta fortsätter tills att inga fler matchande symboler kommer upp. Är du redo att bita i bäret så är det bara att ladda upp Winter Berries spelautomat på en gång!

DELA

Ta del av nya erbjudanden

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att alltid hålla dig uppdaterad på exklusiva erbjudanden, freespins, cashbacks, bonusar, tips och nyheter. Allt kommer direkt till inkorgen på din mejl.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

NYA ERBJUDANDEN!