Front / 108 Heroes

108 Heroes

flag Spela nu!
108 Heroes

BETYG

86%
GRAFIK - 82%
SPELUPPLEVELSE - 85%
BONUSAR - 89%
VÄRDE - 88%

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Försök slå över hundra hjältar i spelautomaten 108 Heroes, ännu en slot som har inspirerats av kinesisk kultur. Här kommer du att mötas av ett gäng olika krigare med olika vapen, bland skattkistor, körsbärsblomster och bergskedjor. Här på Spelautomater.se kan du spela gratis med låtsaspengar!

 

108 Heroes spelautomat

Historian i 108 Heroes slot kommer från en kinesisk berättelse som skrevs på 1300-talet och kallas ”Berättelser från träskmarkerna”. Den är delvis baserad på den riktiga rövarhövdingen Song Jiang och hans rövare, som härjade vilt under Songdynastin. De kan ses ungefär som mer råbarkade versioner av Robin Hood och hans gäng.

När du startar spelautomaten så får du många visuella inslag från den kinesiska kulturen, så som de rosa körsbärsblomsterbladen som seglar omkring på sina kvistar över den djupt röda bakgrunden. Spelplanen har en guldram, som omger symbolerna. Dessa inleds av kortsymbolerna Q, K och A, men sedan är det olika rövare som representerar spelets vinster.

108 Heroes är, som du säkert gissat, en grupp på 108 personer, men denna spelautomat har valt ut de fem främsta av rövarna. Däribland ser vi en grönklädd krabat beväpnad med två yxor, en bitig kille med ett månformat vapen, en cool kvinna med ett svärd, en mörk man med en solfjäder och en drakriddare i full stridsmundering.

Det finns en wildsymbol som föreställer spelets logotyp. Den kan ersätta andra symboler i vinstlinjer, men kan även betala upp till 50x insatsen om du får fem av dem i rad. Det finns även en schysst scattersymbol, vilken föreställer ett berg och kan betala upp till 400x insatsen om du får 5 i rad. Det räcker dock med tre för att låsa upp 10 friska freespins, som tredubblar alla vinster och dessutom kan återaktiveras!

Vilken slags slot vore 108 Heroes utan ett bonusspel? En hjältemodig spelautomat vågar naturligtvis erbjuda bonusspel och för att starta detta måste du snurra fram 3 skattkistor på hjulen. Du får välja 3, 4 eller 5 av 12 möjliga vinster. Bonusen kan även aktiveras under freespins. Provspela spelautomaten idag!

DELA

Ta del av nya erbjudanden

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att alltid hålla dig uppdaterad på exklusiva erbjudanden, freespins, cashbacks, bonusar, tips och nyheter. Allt kommer direkt till inkorgen på din mejl.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

NYA ERBJUDANDEN!