Front / Arcader

Arcader

flag Spela nu!

BETYG

GRAFIK - 98%
SPELUPPLEVELSE - 98%
BONUSAR - 99%
VÄRDE - 99%
98%

SPELA HÄR

2000 kr Bonus
25 RealSpins
SPELA NU
50000 kr Bonus
400 freespins
SPELA NU
€1200 Bonus
200 Freespins
SPELA NU

Det har sagts förut, men tål definitivt att sägas igen… Thunderkick gör riktigt coola spel. Arcader är det senaste tillskottet i en rad av coola spel som sätter en twist på hela slot-konceptet. Med succéer som Esqueleto Explosivo och Flux har Thunderkick etablerat sig som en spelare att räkna med. Med Arcader visar de än en gång hur det ska gå till.

Som vanligt spelar du gratis här hos oss. Nackdelen med gratisspel är att det inte heller blir några vinster. Klicka dig istället över till våra partners och registrera dig där. De ger dig en fin bonus som förhoppningsvis ger dig en smakstart på spelandet. Lycka till!

Arcader Spelautomat

Arcader roar oss väldigt mycket. Jag som skriver detta växte upp på 80-talet och kan bli lite nostalgisk över de gamla hederliga arkadspelen. Känner du till spel som Pacman och Space Invaders så kommer du säkert att känna igen dig i Arcaders grafik.

Utöver en snyggt yttre, har denna slot något annat att erbjuda? Svaret på den frågan är: JA! Om vi börjar med det grundläggande så spelar du på 15 insatslinjer över totalt 25 positioner (5 hjul med vardera 5 positioner). Det går inte att justera insats per rad, däremot kan du självklart justera totalinsatsen.

Vi får känslan att denna slot gärna vill göra oss rika, därför är den fullsmockad med wilds. Dessutom finns en expander-symbol som, när den dyker upp, expanderar och fyller en hel rad med samma symbol. Det fina i kråksången är att expandern alltid ger den symbolen som genererar bäst vinster, i förhållande till resten av spelplanen.

Bonusspel? Hur har vi det med sådana? Jo, men visst. Här finns dels ett bonusspel i form av freespins. Det aktiveras om du får 3 eller fler bonussymboler (scatter). Lyckas du få 4 eller 5 bonussymboler får du, utöver freespins, även en multiplikator om 3x respektive 9x. För varje ny snurr får du en chans på en sticky wild på någon av de nio rutorna mitt på spelplanen.

Det andra bonusspelet kallas för Mystery Game och aktiveras av 3 eller fler Mystery-symboler. Spelet går ut på att samla på dig så många dolda, vinstgivande symboler som möjligt. När du samlat alla hemliga symboler, eller när du klickar fram en blank ruta, är spelet över.

Så, sammanfattningsvis gör alla dessa funktioner att Arcader är en riktigt rolig slot, som skänker mycket spelglädje och spänning. Dessutom är återbetalningsprocenten hela 96,1%, vilket alltså gör Arcader otroligt generös. Lycka till och ”enjoy the ride”!

DELA

FÅ 100 KRONOR GRATIS!

Få 100 kr gratis!