Front / Energoonz

Energoonz

flag Spela nu!

BETYG

97%
GRAFIK - 97%
SPELUPPLEVELSE - 99%
BONUSAR - 96%
VÄRDE - 96%

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Välkommen till Energoonz och en spelautomat som är allt annat än traditionell. I denna futuristiska slot slår vi följe med ett par märkliga figurer i jakten på storvinsterna och om du gillar funktioner som ”Avalanches” och ”Tumbling Reels” kommer du med största sannolikhet tycka om den här automaten. Spela gratis hos Spelautomater.se och kom underfund med hur Energoonz fungerar!

Energoonz Spelautomat

”Avalanches” och ”Tumbling Reels” är NetEnts respektive IGTs beskrivningar på funktionen som innebär att vinstkombinationer försvinner från skärmen och lämnar plats för nya symbolkombinationer. I Energoonz från Play’n GO ser vi liknande funktioner, men med en viktig skillnad. Här gäller det nämligen att tömma spelplanen på symboler.

Om du lyckas tömma hela spelplanen på symboler, vinner du 1000 gånger pengarna, spelautomatens högvinst. Det går även att vinna stora pengar på andra sätt, nämligen genom att försöka få så många vinstkombinationer som möjligt under en och samma spelrunda. Varje gång du får en ny vinstkombination under en och samma spelomgång, görs detta till en högre vinstmultiplikator. Ju fler påföljande vinstkombinationer, desto större vinster.

Om du skulle rensa en kolumn så att ordet ”BONUS” blottas, har du aktiverat bonusläget i Energoonz. I bonusspelet är vinstchanserna ännu högre och för att du ska få en vinstutbetalning krävs det att fem identiska symboler visas på spelplanen samtidigt. Om du under bonusrundorna skulle få fem bonussymboler får du ännu fler bonusrundor. Bonusläget kan därför pågå länge.

Energoonz är en originell och väldigt rolig spelautomat som på kort tid har fått enormt genomslag i landet. Se om det här lite annorlunda spelet är någonting för dig genom att spela gratisversionen som vi har tillgänglig här på våra sidor. När du vill spela på riktigt hittar du exklusiva bonusar runt automaten!

DELA

Ta del av nya erbjudanden

Prenumerera på vårat nyhetsbrev för att alltid hålla dig uppdaterad på exklusiva erbjudanden, freespins, cashbacks, bonusar, tips och nyheter. Allt kommer direkt till inkorgen på din mejl.

Bara lite till!

Se till så att vi har fått rätt mailadress. Du gör det genom att klicka på bekräftelselänken i mailet vi precis skickade till dig. Skulle du inte ha fått ett mail inom några minuter kan du ta en titt i din spam-mapp.

NYA ERBJUDANDEN!