Front / Energoonz

Energoonz

flag Spela nu!

BETYG

97%
GRAFIK - 97%
SPELUPPLEVELSE - 99%
BONUSAR - 96%
VÄRDE - 96%
SPELINFORMATION
NamnEnergoonz
UtvecklarePlay'n Go
SpeltypVideo slot
Vinstlinjer:Vinn från alla håll!
Progressivt Nej
Hjul:5

SPELA HÄR

1000 kr Bonus
50 freespins
SPELA
20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Välkommen till Energoonz och en spelautomat som är allt annat än traditionell. I denna futuristiska slot slår vi följe med ett par märkliga figurer i jakten på storvinsterna och om du gillar funktioner som ”Avalanches” och ”Tumbling Reels” kommer du med största sannolikhet tycka om den här automaten. Spela gratis hos Spelautomater.se och kom underfund med hur Energoonz fungerar!

Energoonz Spelautomat

”Avalanches” och ”Tumbling Reels” är NetEnts respektive IGTs beskrivningar på funktionen som innebär att vinstkombinationer försvinner från skärmen och lämnar plats för nya symbolkombinationer. I Energoonz från Play’n GO ser vi liknande funktioner, men med en viktig skillnad. Här gäller det nämligen att tömma spelplanen på symboler.

Om du lyckas tömma hela spelplanen på symboler, vinner du 1000 gånger pengarna, spelautomatens högvinst. Det går även att vinna stora pengar på andra sätt, nämligen genom att försöka få så många vinstkombinationer som möjligt under en och samma spelrunda. Varje gång du får en ny vinstkombination under en och samma spelomgång, görs detta till en högre vinstmultiplikator. Ju fler påföljande vinstkombinationer, desto större vinster.

Om du skulle rensa en kolumn så att ordet ”BONUS” blottas, har du aktiverat bonusläget i Energoonz. I bonusspelet är vinstchanserna ännu högre och för att du ska få en vinstutbetalning krävs det att fem identiska symboler visas på spelplanen samtidigt. Om du under bonusrundorna skulle få fem bonussymboler får du ännu fler bonusrundor. Bonusläget kan därför pågå länge.

Energoonz är en originell och väldigt rolig spelautomat som på kort tid har fått enormt genomslag i landet. Se om det här lite annorlunda spelet är någonting för dig genom att spela gratisversionen som vi har tillgänglig här på våra sidor. När du vill spela på riktigt hittar du exklusiva bonusar runt automaten!

DELA