Front / Football: Champions Cup

Football: Champions Cup

flag Spela nu!
football champions cup slot

BETYG

97%
GRAFIK - 96%
SPELUPPLEVELSE - 98%
BONUSAR - 99%
VÄRDE - 97%

SPELA HÄR

20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Football: Champions Cup

Den legendariske fotbollstränaren tillika citatmaskinen Bill Shankly sa följande om fotboll: ”En del människor tror att fotboll är en fråga om liv och död. Jag avskyr den inställningen. Jag kan försäkra er om att det är mycket allvarligare än så.” Nog känner alla fotbollsfanatiker igen sig i beskrivningen, speciellt när det drar ihop sig till stormatcher där det står ära, berömmelse och åtråvärda troféer på spel.

NetEnts Football: Champions Cup har verkligen fångat tillfället när förväntningarna ligger i luften och spänningen är total. Nedanför spelar du demoversionen så länge du önskar.

 

Football: Champions Cup spelautomat

Stämningen när ett helt land sluter upp bakom sitt landslag i en riktigt stor fotbollsturnering är svårslagen och det är svårt att inte fångas av stundens allvar när de avgörande matcherna börjar närma sig. Dessa kritiska stunder när det skrivs fotbollshistoria är temat i Football: Champions Cup från Net Entertainment och här krävs det kyla, skicklighet och givetvis en del tur för att gå hela vägen och kamma hem storvinsterna!

Rent tekniskt följer Football: Champions Cup ett välbekant upplägg då spelplanen består av fem hjul, tre rader samt 20 vinstlinjer. Automaten har dessutom en hel del specialfunktioner som alla har potential att bli lönsamma. En sådan funktion är den slumpmässiga wildfunktionen där ett par bollar studsar in på spelplanen och förvandlar enskilda symboler till wilds. Detta gör att en spelrunda som såg ut att gå förlorad, trots allt kan ge god avkastning.

Football: Champions Cup har även ett integrerat bonusspel som aktiveras av att du radar upp tre bonussymboler. I bonusrundan ska du agera både målvakt och straffskytt och om du är lika säker på att sätta straffarna som du är på att rädda dem, då kan du kamma hem stora prispengar. Bonusspelet i Football: Champions Cup tillhör definitivt några av de bästa bonusfunktioner som Net Entertainment har tillverkat.

Riktig fotbollsaction blir det i spelets freespinsturnering där det lag du har valt förhoppningsvis ska ta sig ända fram till finalen där du får chansen att vinna guldbucklan och stora pengavinster. Du börjar vägen mot framgång i åttondelsfinalerna där du tar dig till nästa spelrunda genom att bli det första lag som gör sju mål på motståndarna. Även freespinsläget i Football: Champions Cup är enormt innovativt och ett av de bästa vi har sett från NetEnt.

Det har levererats en hel del spelautomater med fotbollstema genom åren, men ingen kommer ens i närheten av vad Football: Champions Cup har att erbjuda. Med innovativa bonus- och freespinslägen samt slumpmässiga wildfunktioner tillgängliga finns det mängder med vinstchanser för alla fotbollsälskare ute i stugorna. Se om du lyckas aktivera alla bonusfunktioner i gratisversionen ovanför. När träningen är över erbjuds du riktig matchaction hos InstaCasino!

Spelvideo

DELA