Jungle Jim

flag Spela nu!

BETYG

68%
GRAFIK - 67%
SPELUPPLEVELSE - 69%
BONUSAR - 71%
VÄRDE - 68%
SPELINFORMATION
NamnJungle Jim
UtvecklareMicrogaming
SpeltypVideo slot
Vinstlinjer:15
Progressivt Ja
Hjul:5

SPELA HÄR

1000 kr Bonus
50 freespins
SPELA
20000 kr Bonus
94% Betyg
SPELA

Vi har lagt ut ännu en färgglad spelautomat utvecklad av Microgaming-gruppen, nämligen Jungle Jim, och nu kan du spela den gratis här på sidan så mycket du vill. Om pengarna tar slut är det bara att ladda om sidan på nytt så fylls dessa upp.

Jungle Jim Spelautomat

Jungle Jim är en riktigt färgsprakande spelautomat och han påminner nog lite om en tecknad serieversion av Indiana Jones som de flesta känner till. Spelet har 15 linjer, du kan satsa upp till tio mynt på var och en av dem och det finns både scatters, wildsymboler och ett integrerat bonusspel.

Symbolerna i spelet består i stort sett av vilda och farliga djur men det plågar självfallet inte huvudpersonen själv. Här stöter du på pirayor, ormar, pantrar, spindlar och giftiga plantor. För att inte glömma krokodilen, men alla dessa otäcka djur är självklart på plats för att hjälpa dig att vinna fina pengavinster. Jims fästmö och hennes far som är väldigt glad att resa runt i exotiska miljöer är också med i spelet.

Som nämnts ovanför har automaten scattersymboler och dessa behöver inte hamna på rad för att de ska leda till vinst. Du behöver minst tre av dem utspridda på hjulen och i Jungle Jim ger de dig en omedelbar vinst. Scattervinsten ligger på upp till 75 gånger din totala insats, något som innebär att om du till exempel satsar 100 credits på en runda så landar vinsten på 7500 credits.

Den gröna krokodilen bör du också notera då den kan hjälpa dig till entré till bonusrundan. Det du vinner i Jungle Jims bonusrunda är helt enkelt freespins. Du får följa med till ett träsk fullt av krokodiler och under var och en av dem finns det gömt ett hemligt antal gratisrundor. Allt du behöver göra är att välja en av dem och få avslöjat hur många freespins du har vunnit.

Det var kanske fel att säga att det var allt du behövde göra för efter att du har fått utdelat rätt antal gratisrundor så ska du även få veta vilken multiplikator du har på dessa rundor. Återigen ska du klicka på en krokodil och hur många gånger din potentiella vinst multipliceras avslöjas. Därefter blir du skickad tillbaks till hjulen som börjar snurra för att fylla upp ditt spelkonto.

Om man ska komma med en kommentar gällande spelet så vill jag nog säga att detta är en helt ok automat från Microgaming och speciellt de fina färgerna samt ’tecknade serie’-looken faller i smaken. Inte någon av de mest avancerade spelautomaterna från Microgaming, men definitivt rolig att pröva några rundor på, speciellt när riktiga pengar är involverade.

DELA