Logo
Search

Online slots vi spelar i helgen

Nu är det äntligen fredag igen och vi på Spelautomater gör oss redo för en riktigt lugn och skön helg. Det enda som står uppskrivet på agendan är spel och några välförtjänta whiskypinnar. Det har släppts en hel del nya spännande titlar under den senaste tiden och vi har fått chansen att recensera ett flertal av dessa. Det kan dock vara svårt att följa med i svängarna när det verkar släppas fler online slots än nya smaker på modedrycken Nocco. Därför tänkte vi göra allt lite enklare för er genom att föreslå våra egna favoriter bland de senaste spelsläppen. Vi passar även på att länka till våra recensioner av dessa där du kan testa spelen helt gratis.

The Mask

casinospel slot

För några veckor sedan skrev vi om NextGen Gamings spelautomat The Mask som är baserad på filmen med samma namn. ni som läst recensionen minns säkert hur mycket jag tvivlade på denna spelautomat. Jag är nämligen varken ett Jim Carrey eller The Mask-fan. Men tacka gud för krossade fördomar. Jag var övertygad om att detta skulle vara en spelautomat som skulle vara en minst lika stor besvikelse som det usla ursprungsmaterialet – men ack så fel jag hade. The Mask är nämligen ett helt perfekt tema för en spelautomat. Det höga tempot, Maskens kärlek till säckar av pengar och en överenergisk Jack Russell fick mig att smälta.

I vår recension av The Mask skrev vi följande:

”Det märks att NextGen har jobbat både noggrant och hårt under långa dagar och sena nätter för att kunna leverera denna spelautomaten. Vi har många gånger varit kritiska mot deras tidigare spel. Nu ser vi dock fram emot att se vad de kommer släppa härnäst – för The Mask är smokin’.”

Klicka här för att testa The Mask gratis hos oss!

Reel Heist

I denna spelautomaten från Red Tiger Gaming tas vi tillbaka till våra barndomars lekar. Temat är nämligen tjuv och polis. Det bör dock inte tas på allt för stort allvar. Red Tiger har lyckats baka in både sin charm och humor i detta spel. Resultatet är ett fartfyllt spel som verkar lyckas göra det mesta rätt.

I vår recension av Reel Heist skrev vi följande:

”Reel Heist är alltså ännu ett kvalitativt spel från utvecklarna hos Red Tiger Gaming. Återigen har man tagit ett tema som många andra utvecklare har gett sig i kast med och gjort sin egen spin på det hela, och i farten också gjort det mycket bättre än tidigare. Det är inte deras mest komplicerade spel och dem enda bonusfunktionerna är polisen och rånarna. Vi tycker det är ganska fräscht ändå, då många av de nya spelen som släpps idag nästan tävlar om hur många funktioner man kan trycka in. Allting i Reel Heist är enkelt att förstå och man kan hoppa in när som helst utan att behöva läsa en hel manual.”

Klicka här för att testa Reel heist gratis hos oss!

Tiki Fruits

Spelfältet i Tiki Fruits

Ännu ett spel från Red Tiger Gaming letar sig in på listan över helgens spel. Och det kanske inte är allt för förvånande. Red Tiger har sedan starten visat prov på att de kan utveckla spelautomater som inte bara håller en väldigt hög nivå

I vår recension av Tiki Fruits skrev vi följande:

”Tiki Fruits är alltså ett spel som uppfyller alla krav för att kunna ses som ett av dem bästa spelen på marknaden. Red Tiger har verkligen överträffat sig själva här både när det kommer till den livliga grafiken och animationer, och även spelets olika funktioner. Sättet man kopplar samman Avalanches och spelets totempåle är verkligen smart och tvingar alltid spelarna att vara på tårna.”

Klicka här för att testa Tiki Fruits gratis!

Dessa spel kommer att hålla oss upptagna i helgen. Men om ett par veckor lanseras ytterligare en spelautomat kommer att fånga all vår uppmärksamhet. NetEnt släpper nämligen en inofficiell uppföljare till Starburst. Vi har fått chansen att testa det nya spelet och vad vi tyckte om det kan du läsa i vår recension av Berryburst. Håll ögonen öppna – så snart spelet är släppt kommer vi att lägga upp det här så att ni kan testa det gratis!